OLA means “Wave” in Spanish. The chosen name not only reminds of Vung Tau Beach City but also holds investors’ cherished thoughts, hoping that OLA OLA Restaurant, Bar and Coffee will bring a new wave, a fresh dynamism in the F&B industry in Vung Tau and La Vida Residences in particular.
And with the heartful work of the chefs, the enthusiasm of every staff, we can be proud that all service at OLA OLA Restaurant, Bar & Coffee is the essence of many different elements, combining the strong experience in the F&B industry, the professional service culture and high-quality ingredients newly provided every day.

Core values:

Creative inspiration is awakened from the quintessence of Mediterranean cuisine; with passion, knowledge, dedication and professionalism in each service to bring nutritious, flavorful dishes and experiences that exceed expectations for diners every day.

Mission:

At Ola Crop, we believe the choices we make about what we eat, where it comes from and how it’s prepared have a direct and powerful impact on the health of individuals, communities and the environment. Through our comittment we want to impress our customers by giving them the highest degree of service possible and by delighting them with the freshest, finest and good quality food at reasonable prices and a comfortable environment that keep them returning.

Vision:

Becoming the leading F&B corperation in Viet Nam, bringing high-class Mediterranean culinary experiences along with professional service quality.

Sakal Phoeung – Partner
Mr. Sakal Phoeung, President of the Vietnam International Chef Association, with 15 years of experience in charge of the restaurants at 5-star hotel chain, the Sofitel, Accord Group, and the Executive Chef and Manager of the beverage industry at Annam Fine Food. Currently, he is also the President of the Vietnam Escoffier Association and also owns 2 French restaurants in Saigon. Chef Sakal Phoueng has served senior figures and special dinner for French President Francois Hollande at his restaurant.

Đầu bếp trẻ tài năng đạt nhiều giải thưởng tại các cuộc thi ẩm thực hàng đầu thế giới, bếp trưởng Vũ Xuân Trường còn được biết đến là người “giữ lửa” nhiệt huyết cho gian bếp của Ola Ola.

Qua nhiều năm làm việc tại các nhà hàng cao cấp ở Sài Gòn, Phú Quốc, dành thời gian nghiên cứu về nền ẩm thực của thế giới, anh đã tìm ra một “công thức” sáng tạo thông qua việc sử dụng những nguyên liệu địa phương tươi ngon nhất, cùng sự tỉ mỉ và tài nghệ của người đầu bếp để khoác lên món ăn sự tinh tế, hiện đại, phù hợp với khẩu vị của người Việt song vẫn không mất đi nét ẩm thực đặc trưng của mỗi miền đất. Với anh, đằng sau mỗi món ăn ngon đều ẩn chứa những câu chuyện đẹp về cảm hứng, nguồn cội và văn hoá.

Tại ngôi nhà thứ hai Ola Ola, bếp trưởng Vũ Xuân Trường cùng các đồng nghiệp vẫn không ngừng học hỏi, rèn luyện và cống hiến hết mình để duy trì chất lượng đồ ăn ở mức tốt nhất, đem đến những trải nghiệm xứng tầm dành cho thực khách.

CONTACT

Keep up-to-date with our latest events and promotions by entering your email address below. Don't Miss Out!